• 8500 artiklar i lager
 • 90 dagars öppet köp*
 • Fina medlemsförmåner

Jobba hos oss på Erlandsons Brygga

Har du precis som vi ett brinnande intresse för båtar och försäljning? Då är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss så hör vi av oss vid behov. Skicka gärna oss ditt CV och varför du skulle passa in hos oss. Beskriv dina erfarenheter och kunskaper om båtlivet. Ansökningar tas endast emot via e-post.

Ansökan Stockholm  Ansökan Göteborg  Ansökan Västervik

 

Lediga tjänster

 

 • Säljare sökes till vår butik i Solna

  Erlandsons Brygga AB är en av Sveriges största aktörer på båttillbehörsmarknaden.

  Med fyra butiker i Stockholm, en i Göteborg samt en i Västervik finns vi på många av Sveriges mest attraktiva platser.

  Till våra lokaler i Solna söker vi en person som brinner för kundservice och som dels är beredd på att bjuda på sig själv, men även sina kunskaper samt erfarenheter från den marina världen och då i rollen som butiksäljare i vår flaggskeppsbutik.

  Vi tänker oss att du redan idag besitter viss erfarenhet från båtlivet och kommer lägga stor vikt vid detta då vi gör våra urval i rekryteringsprocessen.

  Vidare förväntar vi oss att du är ordningsam, noggrann, anpassningsbar samt har ett gott sinne för försäljning. Högt tempo med varierande arbetsuppgifter får dig att trivas som allra bäst. Då vår bransch är säsongsbetonad är det viktigt att du inte är rädd att hugg i när situationen kräver det.

  Sök redan idag om du vill ingå i vårt idag redan mycket starka team där expertis, kundvänlighet samt trivsel är självklara nyckelord.

  Intervjuer sker löpande och platser kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag-så passa på skicka in din ansökan redan idag!

  För rätt person finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter avslutad säsong.

  Ansökan endast per e-post till jobb.stockholm@erlandsonsbrygga.se, ange referens Säljare Solna i din ansökan.
  Sista ansökningsdag är 4 februari